Algemene informatie

Behandelingen vinden alleen plaats op afspraak. Om een afspraak te maken kunt u gebruik maken van de informatie op de contact pagina.

Mocht ik telefonisch niet bereikbaar zijn, spreek dan alstublieft uw naam en telefoonnummer in. Ik bel u zo snel mogelijk terug.

Mijn patiëntenadministratie is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Ik ben als klassiek homeopaat lid van de beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten, de NVKH. Via die beroepsvereniging en omdat ik beschik over een erkende Medische en Psychosociale Basiskennis opleiding ben ik ingeschreven in het Register van Beroepsbeoefenaren in de Complementaire Zorg, de RBCZ. U kunt mij ook vinden in de zorgkiezers van de diverse zorgverzekeraars. Bij al deze inschrijvingen behoort de verplichting tot het volgen van een aantal nascholingsdagen, waar ik de komende jaren zeker aan zal blijven voldoen.

Voor specifieke informatie over de praktijk, zoals werkwijze, tarieven en behandelingsmogelijkheden verwijs ik u door naar de website www.karshomeopathie.nl.