Home » Praktijk » Nieuws

Vergoedingen overzicht zorgverzekeraars (2020)

De Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten geeft elk jaar een overzicht van de vergoedingen die de verschillende verzekeraars geven voor homeopathische consulten. Deze vergoedingen vallen onder de aanvullende verzekering. Hiervoor wordt dus niet uw eigen risico aangesproken. Wel is het zo, dat de vergoedingen voor homeopathische consulten per dag worden gegeven, dus dat ze zelden een heel consult vergoeden. 

Geen inloop op 26 januari 2016

Elke dinsdagmiddag is er gelegenheid in de praktijk om een praatje te komen maken, kennis te maken, vragen te stellen... alleen op 26 januari ben ik er niet. Heeft u dringende vragen? Stel ze dan per telefoon - op maandag, woensdag of andere weekdagen, of via het contactofmrulier op deze site (dat vindt u hier). Telefonisch algemeen advies is altijd gratis. Voor consulten kunt u een afspraak maken, desnoods nog dezelfde dag.

Nieuwe Site

De site van Vis Vitae wordt vernieuwd en daarmee komen er meer mogelijkheden binnen handbereik. Op dit moment bestaat de site uit een aantal losse pagina's die niet erg dynamisch zijn en weinig voorzieningen kennen. Hij is 'nogal statisch'.

Een prima websitebouwer neemt de site nu onderhanden. Zo zal hij geschikt worden gemaakt voor mobiele apparaten. De mogelijkheid om gevonden te worden via zoekmachines zal worden verbeterd. Er komt een mogelijkheid om blogs te schrijven en publiceren. En uitbreiden met interessante nieuwsfeiten wordt sterk verbeterd.